Всемирная Грузинская Ассоциация

[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
Модератор форума: saba-2  
Как это будет по-русски?
NatalinkaДата: Понедельник, 26 Мая 2008, 16:23 | Сообщение # 1
Просветленный
Награды: 29
Статус: Оффлайн
У нас есть тема "Как это будет по-грузински", где стараемся узнать смысловое значение русских слов или словосочетаний. Тогда почему бы не сделать и обратно, т.е. где мы будем раскрывать значение грузинских слов. smile

В этой теме переводы с грузинского языка на русский

GugunchitaДата: Четверг, 02 Августа 2012, 15:16 | Сообщение # 2921
Знаток
Награды: 0
ne mogli bi vi perevesti vot eto eshe
shen dakalsac utxari gaxdes ogond ar ganashdes tore magrad daerxeva
Me minda ro gaxdes! mere upro lamazi ikneba sheni ...
shen problemeebs nu maxvev tavzee visac ar gvaq problema gagvataare
Mere caetrie vin gakavebs?
arvici egec martala tan shen xo vici ra roja xan yvelaperi gultan axlos migakvs masec ar sheidzleba
kaai dzan naklebaad vidardeb shenze
dry dry

ЕвгенияДата: Четверг, 02 Августа 2012, 17:31 | Сообщение # 2922
Профи
Награды: 1
ninn, спасибо вам огромное biggrin

AleДата: Четверг, 02 Августа 2012, 18:48 | Сообщение # 2923
Новичок
Уважаемые переводчики форума! Помогите, пожалуйста, перевести на русский 2 фразы: tu ici ragas mekitxebi? и moval naxevar saatshi.

ШветланкаДата: Четверг, 02 Августа 2012, 18:59 | Сообщение # 2924
Знаток
Награды: 3
ninn,спасибо вам огромное, а как эти два слова перевести:
momakeli
vigac

нюшаДата: Четверг, 02 Августа 2012, 19:54 | Сообщение # 2925
Новичок
Как перевести на русский язык erti momcere romeli xar

нюшаДата: Четверг, 02 Августа 2012, 19:55 | Сообщение # 2926
Новичок
rom shemoxval momcere -как на русский перевести?

ninnДата: Четверг, 02 Августа 2012, 20:07 | Сообщение # 2927
Мыслитель
Quote (Gugunchita)
ooooooo vot vot vi menia poniali URAA madlobaaaaaaaaa

arafris

Quote (Gugunchita)
shen dakalsac utxari gaxdes ogond ar ganashdes tore magrad daerxeva
Me minda ro gaxdes! mere upro lamazi ikneba sheni ...

skaji tvoei podruge shtob pohudela no ne nado stat telkoi ili uneo budut problemi somnoi (nu tipo togo tochno ne vazmojno perevodit)
ia hochu shtob ona pohudela ona budet krasivee
Quote (Gugunchita)
shen problemeebs nu maxvev tavzee visac ar gvaq problema gagvataare

ne nado tvoi problemi nakruchivat mne na golovu u nas net problem propustite (nu opat je tipo togo opiat je tochno ne vazmojno perevodit daje smisl razgavora ne mogu poniat)

Mere caetrie vin gakavebs?
nu i ubiraisia kto teba derjit?

Quote (Gugunchita)
arvici egec martala tan shen xo vici ra roja xan yvelaperi gultan axlos migakvs masec ar sheidzleba
kaai dzan naklebaad vidardeb shenze

ne znau eto toje pravilno kakoi je ti chelovek vso blizko k serdcu prinimaesh ne lza tak

ninnДата: Четверг, 02 Августа 2012, 20:10 | Сообщение # 2928
Мыслитель
Quote (Евгения)
спасибо вам огромное

arafris

Quote (Ale)
tu ici ragas mekitxebi?.

esli znaesh zachem sprashivaesh?
и moval naxevar saatshi

pridu cherez pol chisa
Quote (Шветланка)
momakeli

napishite frazu ia tak ne mogu poniat

Quote (Шветланка)
vigac

kto-to

Quote (нюша)
erti momcere romeli xar

napishi mne kto ti
Quote (нюша)
rom shemoxval momcere -как на русский перевести?

kogda zaidosh napishi

AleДата: Пятница, 03 Августа 2012, 00:45 | Сообщение # 2929
Новичок
Благодарю, ninn, за перевод)

НаталкаДата: Суббота, 04 Августа 2012, 10:26 | Сообщение # 2930
Знаток
он: salami ketusia chven vicnobt ertmanets ragac me ver vipove chemi tavi shen megobrebshi.
она: rato ver ipove,damatebuli myavxar. gagimarjos. rogor xar
он: da surati ratomaragakvs romeli ketusiaxar shen a.saxeli gvari.exla kide gadavatvaliereb albat shen clamde surati gakvs chemi tore mere kimaxsovs sakutari tavi. oooooooooooo mapatie vipove.sxva ismainc mitxari rogor saidan vicnobt ertmanets.romeli ketusiaxar.
она: xo albat me shemeshala,kai kargad. bodishiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. shen kide ar gagexsna goneba?ver gamixsene xo?mesmis shen xo profesia gaq aseti. me is qeti var marshutshi ro ert xachapuri shemachame dzalit ,ro ver gamixsene gavbrazdi da imito wagshale .shen rogor xar
он: vvvvvvvvvvvvvvvvvva ketushas sicocxle keti ratom gckins exla peterburgshi var da eiforiebi makcudi gogo xar.anegdots getkvi magaze mascavlebeli chits danaxebs bavshvebs uknidan da kitxavs rachitiao ver gamoicnoben da mshoblebs daibarebs mova erti mshobeli da shemova zurgit da etkvis tuver micnob visi mshobeli var eseda eseo. exalmitxari saidan chemo kargo unda gamxsenebodi me bevr ketis vicnob da erti gamsxvavebit shenairi kargebi ararian mexomtelepati aravar,sxva rogoraxar rashvebi moeckve kargad?ar damivicko isev damimate gtxov me ver mivcem tavs uflebas da ertikide surati dakene.
она: martla gamixarda axla sheni sms. rodamxvda. vaaaa,moxvedi azrze? daje ukve shenc emigranti xar?
он: ketus me chemokargo sulazrze var tan sagat ese rom shen shemikvane shecdomashi anekdoti mogecona zed gamochrilia exlagavdivar samcuxarod da lamazo mapatie madloba kuradgebistvis.ufali gfaravdes.
она: ara ushavs,mec cota xnit shemovedi da dedachems unda velaparako axla skaipit. eg anekdoti mec vicodi. magaria
он: xodadamimate exla mag anegdotis gulistviv kimekutvnis.gaixare cavedi dedua momikitxe.
она: ki magaram ra vutxra vin mogikitxatqo
он: martmadidebel kalsarunda geshlebodes magi shvilma sakartvelos shvilma mogikitxa rogorc kartveli dedatko.ese utxari.cavedi.
она: kai mets agar vizam
он: ketusias sicocxle raiko fotos ar akeneb keti.rogoraxar xomxar karagad .ar damekargo tu akmomnaxe nugar davkargavt e4rtmanetys.
она: xo ravici sheidzleba davdo. aq xar?
он: raiko ketusia ega cheveni urtiertoba melanigenanaebchemze a.sxva rashvebi isev ise cotas cham.et mapatie piraduli magram shekvaraebultan rogorxar xomxarkargad tu ver shegua shen camosvlas maket.lar damimalo.
она: aq xar? ra menaneba,ubralod me ro shemovdivar aq agar xar xolme da monologebis wera mezareba. xooo,chamit cotas da kide ufro cotas.gadavrie es qali,tandatan dedachemis funqciebs itavsebs chamastan dakavshirebit da nervebs mishlis. waramara sachmels maxsenebs agar shemidzlia meti. samagieroooood aq ludiiiiiaaaaaaaaaaaaaa,magariiii
он: oooooooooox she lotuka shen ludma gipi icis da mere rasizam a.da shekitxvaze pasuxs ratom ar mcempasuxs.
она: axla vwerdi magate da shemawyvetine.ravicciii dzalian menatreba
он: xoda mere romgkitxos kacma echvi gepareboda da meki chmesaxa imedi rakai gogo gavican a gamechra bedimetkia.
она: aq ro wamovedi mashin mivxvdi. tore mashin ise gabrazebuli wamovedii ro. mashin martla echvi mepareboda,ar momityuebia
он: xomara meki vifikre amis danaxva kigamixardeboda tetr kabashi dedoflad da me sidze3t metki magramrasizam.
она: auuuufffff shen ra shors wasulxar.auu kai ra

НаталкаДата: Суббота, 04 Августа 2012, 10:31 | Сообщение # 2931
Знаток
ninn, спасибо за перевод

ninnДата: Суббота, 04 Августа 2012, 13:32 | Сообщение # 2932
Мыслитель
Quote (Наталка)
он: salami ketusia chven vicnobt ertmanets ragac me ver vipove chemi tavi shen megobrebshi

salam(eto kak zdrastui (eto imia keti laskovo) mi znaem drug druga no ia ne nashel seba v tvoih druziah

Quote (Наталка)
она: rato ver ipove,daki matebuli myavxar. gagimarjos. rogor xar

pochemu ne nashel ia tebya dobavila v druziah. zdrastui i tebe kak ti?

Quote (Наталка)
он: da surati ratomaragakvs romeli ketusiaxar shen a.saxeli gvari.exla kide gadavatvaliereb albat shen clamde surati gakvs chemi tore mere kimaxsovs sakutari tavi. oooooooooooo mapatie vipove.sxva ismainc mitxari rogor saidan vicnobt ertmanets.romeli ketusiaxar.

i pochemu fotki ne stavish keti? skaji svoiu familiu. skaji mne otkuda mi znaem drug druga? kto ti? kakaia keti (kak ia ponimau oni bili znakomi v detstve)

Quote (Наталка)
она: xo albat me shemeshala,kai kargad. bodishiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. shen kide ar gagexsna goneba?ver gamiilixsene xo?mesmis shen xo profesia gaq aseti. me is qeti var marshutshi ro ert xachapuri shemachame dzalit ,ro ver gamixsene gavbrazdi da imito wagshale .shen rogor xar

da izveni mojet bit ia oshiblas ti eshe ne vspomnil menia? ia ponimau u tebya je takaia profesiya. ia ta keti kotoruiu ti na doroge zastavil pokushat hachapuri. mne obidno shto ti ne vspomnil menia poetamu ia udalila tebya

Quote (Наталка)
он: vvvvvvvvvvvvvvvvvva ketushas sicocxle keti ratom gckins exla peterburgshi var da eiforiebi makcudi gogo xar.anegdots getkvi magaze mascavlebeli chits danaxebs bavshvebs uknidan da kitxavs rachitiao ver gamoicnoben da mshoblebs daibarebs mova erti mshobeli da shemova zurgit da etkvis tuver micnob visi mshobeli var eseda eseo. exalmitxari saidan chemo kargo unda gamxsenebodi me bevr ketis vicnob da erti gamsxvavebit shenairi kargebi ararian mexomtelepati aravar,sxva rogoraxar rashvebi moeckve kargad?ar damivicko isev damimate gtxov me ver mivcem tavs uflebas da ertikide surati dakene.

oi keti jizn ne obijaisia ia shas v peterburge i rasterialsia, ty ploxaia devushka, (on potom kakoi to stranniy anekdot rasskazivaet ee)
skaji mne keti otkuda bi ia teba vspomnil ia mnogih ket znau tolko v tom raznica shto drugie moi znakomie keti ne takie horoshenkie kak ti ia je ne mogu ugadat kakaia ti keti. kak ti? ne zabivai menia dobav menia snova pojaluista i postav svoiu fotku

Quote (Наталка)
на: martla gamixarda axla sheni sms. rodamxvda. vaaaa,moxvedi azrze? daje ukve shenc emigranti xar?

ia tak rada shto napisal. uznal menia? ti toje emigrant da?

Quote (Наталка)
он: ketus me chemokargo sulazrze var tan sagat ese rom shen shemikvane shecdomashi anekdoti mogecona zed gamochrilia exlagavdivar samcuxarod da lamazo mapatie madloba kuradgebistvis.ufali gfaravdes.

nu eto tochno ne vazmojno perevesti on govorit shto eto iz za nee on ne uznal ee kak tak uneo ne polnaia info o sebe
shas ia doljen vihodit krasavica izveni. hranit teba Bog

Quote (Наталка)
она: ara ushavs,mec cota xnit shemovedi da dedachems unda velaparako axla skaipit. eg anekdoti mec vicodi. magaria
nichegi ia toje doljna viti s mamoi doljna pogovorit po skype. (ona pro tot anekdot shto on rasskazal govorit shto toje znala i horoshi anekdot)

Quote (Наталка)
он: xodadamimate exla mag anegdotis gulistviv kimekutvnis.gaixare cavedi dedua momikitxe.

nu togda dobav menia v druziah hotia bi iz za anegdota zaslujil eto. ladno vihaju mame privet peredai
Quote (Наталка)
она: ki magaram ra vutxra vin mogikitxatqo

da no shto ia skaju ot kogo privet
Quote (Наталка)
он: martmadidebel kalsarunda geshlebodes magi shvilma sakartvelos shvilma mogikitxa rogorc kartveli dedatko.ese utxari.cavedi.

pravoslavnaia devushka ne doljna takoi vopros zadavat skaji shto sin Gruziy peredal privet Gruzinke skaji ee tak. vihaju
Quote (Наталка)
она: kai mets agar vizam

horosho
Quote (Наталка)
он: ketusias sicocxle raiko fotos ar akeneb keti.rogoraxar xomxar karagad .ar damekargo tu akmomnaxe nugar davkargavt e4rtmanetys.
она: xo ravici sheidzleba davdo. aq xar?

keti jiznia skaji pochemu fotku ne stavish? kak ti? vso horoshoje? ne teraisia esli ti menia zdes nashla ne nado poteryat drug druga

Quote (Наталка)
на: xo ravici sheidzleba davdo. aq xar?

nu ne znau mojet i postavlu fotku. ti zdes?
Quote (Наталка)
он: raiko ketusia ega cheveni urtiertoba melanigenanaebchemze a.sxva rashvebi isev ise cotas cham.et mapatie piraduli magram shekvaraebultan rogorxar xomxarkargad tu ver shegua shen camosvlas maket.lar damimalo.

eh keti shto eto neujeli u nas takoe otnoshenia shto tebe jalko dlia menia fotku postavit? shto delaesh? do sih por tak malo kushaesh?
izveni za ochen lichnie voprosi no kak u tebya s lubimim? ili on tak i ne privik shto ti uehal iz gruzii? ne skrivai

Quote (Наталка)
она: aq xar? ra menaneba,ubralod me ro shemovdivar aq agar xar xolme da monologebis wera mezareba. xooo,chamit cotas da kide ufro cotas.gadavrie es qali,tandatan dedachemis funqciebs itavsebs chamastan dakavshirebit da nervebs mishlis. waramara sachmels maxsenebs agar shemidzlia meti. samagieroooood aq ludiiiiiaaaaaaaaaaaaaa,magariiii

ty zdes? net mne ne jalko stavit fotki prosta kogda ia zahaju teba zdes net poetamu ne stavlu. da ia do sih por malo kushau daje eshe menshe. oi s uma soiti ti kak moia mama mne govorish ona toje postayanno govorit shtob ia kushala i besit menia. zato zdes pivo horoshaua
Quote (Наталка)
он: oooooooooox she lotuka shen ludma gipi icis da mere rasizam a.da shekitxvaze pasuxs ratom ar mcempasuxs.

oh ty alkagolichka ot pivi jivot poiavlaetsya i shto jepotom sdelaesh? pochemu ne otvichaesh na vopros? (nashot parnia)
Quote (Наталка)
она: axla vwerdi magate da shemawyvetine.ravicciii dzalian menatreba

shas pisala pro eto . mne ochen ego ne hvataet
Quote (Наталка)
он: xoda mere romgkitxos kacma echvi gepareboda da meki chmesaxa imedi rakai gogo gavican a gamechra bedimetkia.

a potom esli teba sprosit ti somnivalas . a ia dumal shto s horoshoi devushkoi poznakomilsia no sudba podvela
Quote (Наталка)
она: aq ro wamovedi mashin mivxvdi. tore mashin ise gabrazebuli wamovedii ro. mashin martla echvi mepareboda,ar momityuebi

kogda ia uejala ia somnivalas tak kak bila zla na nego no shas s daleko ochen skuchau po nemu. ia tebya ne obmanivala
Quote (Наталка)
он: xomara meki vifikre amis danaxva kigamixardeboda tetr kabashi dedoflad da me sidze3t metki magramrasizam.

a ia dumal shto budu rad tebya videt v belom plat'e a ia kak jenih no shto podelaesh ....

Quote (Наталка)
на: auuuufffff shen ra shors wasulxar.auu kai ra

uf ti daleko ushel (nu eto kak razmechtalsia) nu ladno tebe

gogoДата: Суббота, 04 Августа 2012, 18:50 | Сообщение # 2933
Ученик
perevedite pojaluista

sad midixart tqve BUZIS saxocebi

zaranee spsibo

gogoДата: Суббота, 04 Августа 2012, 19:17 | Сообщение # 2934
Ученик
i ewe pls
ro chamoxvalt mere exla sad mcalia.. dzlisis droa dges.. gvaq me da datvnaras

GugunchitaДата: Воскресенье, 05 Августа 2012, 00:39 | Сообщение # 2935
Знаток
pojalusta ne mogli bi vi perevesti vot eto im dges veubnebodi me da shen das imdenjer ar gvyavs nanaxi ertmaneti ramdenjerac gacnobilitko! ramdenjerac gnaxe imdenjer 4-5 adamianma gamacno sheni tavi

НаталкаДата: Воскресенье, 05 Августа 2012, 09:23 | Сообщение # 2936
Знаток
он: raiko shedalocviloratomcavedi shors michtac nivredna shen xom gagaigia da meki damaluli armikvars arafeli romicode.da kigitxari,mashinac namipkad da exlac ese rom ki ici. magram shen dzvelmoduri gogona araxar anu goimi exlandeli sitkvebit romvtkvat da vimegobrod raproblema raici raxdeba.
она: ironia tuuuu mechveneba. ara ubralod didi xnis nacnobebi rom cyofiliyavit ar gamikvirdeboda da,sul ramdenime saati gavataret ertad da ra vici......................................
он: aaaaaa swen ecvianic kofilxar,ara namdvilia.ket. keti mebevrivnaxedabevri gaviare shvliicmkavs vitomm sikvarulidan magram is chemi angelozia ese rom mekategorias varchev vin rtogor igimeba esmakuna kixar magram kargi kixardamrushi arxardaravici shevcdi.? magis tkma ginda.
она: ver gavige axla es ra iyo,mrushi axla ......................ver chavwvdi mag filosofias simartle gitxta. risi tqma minda?
он: gadamrev mruishi martamadideblurad vtkvi ese gadaechvia kuri am sitkvebs r0om esecudat gaechvenaba. ara is danamati gamogzavnilio tekstis iko cabi da esari.arafeli metis ket ar mickino me cudat ar c mifikria raechviani kofilxar shen .aaaaa
она: ara magis mnishvneloba vici,magram ai konteqstshi ver gavige ra shuashi iko
он: ooooooooooooox shen ramdzimeckofilxargadamrev raaxsnebs itxov keti blqatnoi gagexsna mag shv germaniashi.mevtkvi rom iset kalad migichnie visanac gavatarebdi cxovrebas metki da cudi arafeli daminaxiametki.
она: kargi mapatie
он: araushavs .sxva rahsvebi mekivar amshvagulrusetshi davigale keti tu damijereb bevri kartveli kaci fikrobs da natrobs chem adgilas kofnas magram me agarminda minda davshoshminde mara shenairi kargebi sadgadadian .
она: ra vici dz ki aqebdi am rusebs da,mesmis mesmis,shen xo profesia gaq aseti
он: ki vakebdi magram ratinac vakebdi imas detalebshi xomver getkodi ket shen ragchirs shemodi chem megobrebshi keli romaris chemtanertad imasanavar /iman chamomakitxa da camomikvana.
она: xo vici eg.axla unda gavide
он: xo ega magram sadac moveckve samushaod ik unda naxo shen ese rom magasan vcxovrob saxshi da ise ravici ketusia.eserom amoraluri da gafuchebuli kacivar.magram kovel kviras an shemtxvevas arushveb rom eklesiashi ar cavide.kai ket ufali gfaravdes.kargi gogoxar.
она: xo da me ise wamovedi aq ro eklesiashi ver mivedi da dz vnanob,ara ushavs,mtavaria mere xo inanieb da kargia,aba he gaviqeci axla,sheileba naxevar saatshi movide,madlobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. isev aq xar,qutaishi xoa neta mshvidoba kacishvili araa saitze
он: xo ket exla gavdivar samsaxurshi kreba makvs oficialurad unda carmadginon ket ertert did spacentrshi vmushaob magaria tan chem gankofilebashi mevar bichi marto.cavedi.
она: xoda ki agwyobia saqme.da shen kide wuwuneb
он: eeeexxxx ket.cavedi ufali gfaravdes.
она: ra eexxx,gamoiyene shansi,magar adgilze.gmadlob,shenc aseve. magar adgilze xartqo anu is mindoda rqo metqva gamomrcha. aba he. momklavs amdeni ludi,gavlotdiiii
он: shen gasuktebi da gipi dagedeba magdeni ludis smit.
она: shansi araa.axlac luds vsvam ise ro icode.aq ufro movikeli is ki ara
он:xo kai aba shenici magram me chemi ki mitkvia jer moikleb da mere gagasivebs ludi dzalian cud ragacebs sheicavs magaram cota kargia bevriki ara.
она:kai nu mashineb.magas vsvam mteli cxovreba da ar movuklivar da.mokled me gavdivar shen shemodixar ra

НаталкаДата: Воскресенье, 05 Августа 2012, 09:24 | Сообщение # 2937
Знаток
ninn, спасибо огромное за перевод

ninnДата: Воскресенье, 05 Августа 2012, 12:51 | Сообщение # 2938
Мыслитель
Quote (Наталка)
он: raiko shedalocviloratomcavedi shors michtac nivredna shen xom gagaigia da meki damaluli armikvars arafeli romicode.da kigitxari,mashinac namipkad da exlac ese rom ki ici. magram shen dzvelmoduri gogona araxar anu goimi exlandeli sitkvebit romvtkvat da vimegobrod raproblema raici raxdeba.

da no vseje mechtat ne vredno ti je znaesh a ia skrivat ne lyubly shtob ti znala i skazal teba i togda (namipkad ne znau shto takoe ) i seichas govoru shto ti znala no ti ne staromodnaia devushka davay budem drujit kto znaet shto budet dalshe

Quote (Наталка)
она: ironia tuuuu mechveneba. ara ubralod didi xnis nacnobebi rom cyofiliyavit ar gamikvirdeboda da,sul ramdenime saati gavataret ertad da ra vici....
ti prikalivaeshsia ili mne kajetsia? nu eslib mi dolga znali drug druga ne udivilas bi no mi je vsevolish neskolko chisov proveli v meste

Quote (Наталка)
он: aaaaaa swen ecvianic kofilxar,ara namdvilia.ket. keti mebevrivnaxedabevri gaviare shvliicmkavs vitomm sikvarulidan magram is chemi angelozia ese rom mekategorias varchev vin rtogor igimeba esmakuna kixar magram kargi kixardamrushi arxardaravici shevcdi.? magis tkma ginda.

ti somnivaeshsia? net ia pravdu govoru ket. keti ia mnogih uvidel i cherez mnogoe proshel daje rebenok est tipo ot lubimoi (nu togda dumal shto lubit) no(on) ona moi angel (pro rebenka govorut) tak shto ia vibirau kategoriu ludei kto kak ulibaetsya i ia uvidel shto ti horoshaya oshiblsia? ia eto hotel skazat
(shto takoe mrushi? ia ne mogu poniat v drug drugie gruzni znaut znachenie etogo slova
Quote (Наталка)
она: ver gavige axla es ra iyo,mrushi axla ......................ver chavwvdi mag filosofias simartle gitxta. risi tqma minda?

ia ne ponela shto eto bila "mrushi" esli chestno ia ne dognala tvoiu filosofiu v vibore ludei

Quote (Наталка)
он: ooooooooooooox shen ramdzimeckofilxargadamrev raaxsnebs itxov keti blqatnoi gagexsna mag shv germaniashi.mevtkvi rom iset kalad migichnie visanac gavatarebdi cxovrebas metki da cudi arafeli daminaxiametki.

ooo keti shto s toboi krutoi stala v germaniy )) ia nichego ploxogo ne skazal prosta skazal shto dumau shto ti ta jenshina s kotoroi ia provel bi ostatok svoei jizni nichego ploxogo ne skazal dumau soglasishsia

Quote (Наталка)
она: kargi mapatie

ok sorry

Quote (Наталка)
он: araushavs .sxva rahsvebi mekivar amshvagulrusetshi davigale keti tu damijereb bevri kartveli kaci fikrobs da natrobs chem adgilas kofnas magram me agarminda minda davshoshminde mara shenairi kargebi sadgadadian .

nichego. shto eshe delaesh? a ia v rossiy ustal keti esli poverish mne mnogie gruzinskie mujchini hotiat i mechtaut bit na moem meste no ia uje ne hochu tak jit hochu uspokoitsya no zdes net takih horoshih kak ti

Quote (Наталка)
на: ra vici dz ki aqebdi am rusebs da,mesmis mesmis,shen xo profesia gaq aseti

oi ne znau ne znau a ti je hvalil etih russkih no ponimau u tebya je takaia profesia

Quote (Наталка)
н: ki vakebdi magram ratinac vakebdi imas detalebshi xomver getkodi ket shen ragchirs shemodi chem megobrebshi keli romaris chemtanertad imasanavar /iman chamomakitxa da camomikvana.

da hvalil no za kakoe delo ia ih hvalil ia tebya ne mogu rasskazat (nu eto imeetsya vidu shto za odno delo) keti shto s toboi zahodi v moih druziah somnoi odna jenshina ia s nei ona za mnoi priehala i privezla menia suda

Quote (Наталка)
она: xo vici eg.axla unda gavide

da znau ia mne nado uhodit
Quote (Наталка)
он: xo ega magram sadac moveckve samushaod ik unda naxo shen ese rom magasan vcxovrob saxshi da ise ravici ketusia.eserom amoraluri da gafuchebuli kacivar.magram kovel kviras an shemtxvevas arushveb rom eklesiashi ar cavide.kai ket ufali gfaravdes.kargi gogoxar.

da eto tak no tam gde ia ustroilsia na rabotu ubidela bi ti poetamu jivu s nei v odnom dome a tak ne znau ketusia (laskovo imia keti)ak shto ia amoralniy i usporcheniy mujchina no ia ne propuskau i nedelu shtob ne shodit v cerkov ladno ket hranit tebia Gospod ty horoshaia devushka

t
Quote (Наталка)
она: xo da me ise wamovedi aq ro eklesiashi ver mivedi da dz vnanob,ara ushavs,mtavaria mere xo inanieb da kargia,aba he gaviqeci axla,sheileba naxevar saatshi movide,madlobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. isev aq xar,qutaishi xoa neta mshvidoba kacishvili araa saitze

a ia tak uehala iz gruziy shto daje v cerkov ne shodila i mne tak obidno no nichego glavnoe shto ti sojeeleesh i eto uje horosho, ladno ia pobejala mojet bit vrnus cherez pol chisa spasibo. ti eshe zdes , interesno kak v kutaisi vso li spokoina nikogo net na saite

Quote (Наталка)
он: xo ket exla gavdivar samsaxurshi kreba makvs oficialurad unda carmadginon ket ertert did spacentrshi vmushaob magaria tan chem gankofilebashi mevar bichi marto.cavedi.

da ket ia shas uhaju na rabotu soveshenie shtob odificlno menia pridstavili i v moem otdeleniy tolko ia mujchina klasnno))))))))))) vihaju

Quote (Наталка)
она: xoda ki agwyobia saqme.da shen kide wuwuneb

oi kak je povezlo a ti jalueshsia

Quote (Наталка)
он: eeeexxxx ket.cavedi ufali gfaravdes.

ehh ket uhaju hranit tebya Bog

Quote (Наталка)
она: ra eexxx,gamoiyene shansi,magar adgilze.gmadlob,shenc aseve. magar adgilze xartqo anu is mindoda rqo metqva ogamomrcha. aba he. momklavs amdeni ludi,gavlotdiiii

shto eh nado polzovatsya etim v klassnom meste. spasibo tebe toje. ia stolko pivo piu shto umru stanu alkagalichkoi

Quote (Наталка)
он: shen gasuktebi da gipi dagedeba magdeni ludis smit.

ti popravishsia i jivot poiavitsya stolko pivo piesh

Quote (Наталка)
на: shansi araa.axlac luds vsvam ise ro icode.aq ufro movikeli is ki ara

ia i shas pivo piu no ia daje pohudela

Quote (Наталка)
он:xo kai aba shenici magram me chemi ki mitkvia jer moikleb da mere gagasivebs ludi dzalian cud ragacebs sheicavs magaram cota kargia bevriki ara.

nu ladno kak znaesh ia svoe skazal snachalo pohudesh a potom popravishsia mojno pit malo no stolko ne nado pit

Quote (Наталка)
она:kai nu mashineb.magas vsvam mteli cxovreba da ar movuklivar da.mokled me gavdivar shen shemodixar ra

ne pugai menia ia chasto pivo pila no normalno nu ladno ia vihaju a ti zahodish eh

ninnДата: Воскресенье, 05 Августа 2012, 12:53 | Сообщение # 2939
Мыслитель
Quote (Gugunchita)
pojalusta ne mogli bi vi perevesti vot eto im dges veubnebodi me da shen das imdenjer ar gvyavs nanaxi ertmaneti ramdenjerac gacnobilitko! ramdenjerac gnaxe imdenjer 4-5 adamianma gamacno sheni tav

ia tot den govoril shto ia i tvoia sestra stolko raz ne videli drug druga skolko nas znakomili 4-5 raz poznakomili menia s toboi raznie ludi

НаталкаДата: Воскресенье, 05 Августа 2012, 17:21 | Сообщение # 2940
Знаток
он: privetketuswia rtavaxar. akaxar?
она: ravici ara mishavs. davbodialo am shua germaniashi da var. martla dz lamazia aquroba mara sivive texavs.nu eseigi magar pontshi var ra chemi daqalis paklostan, chemi fasi ar yavs aravin ra,dz sheyvarebulia da me shemomchivis mishvele tore tavs moviklavo. ra davashave. ise sheichra gushin salis magivrad me amixsna siyvaruli ...egeti viyavi. aq xar?
он: isev pataraxar ra frtxialat ikavimaseti romantikosebi da dzan nazebi xshirad icvlian azrs. akavar cotaxnitmereundagavikce samsaxurshi.
она: ver mivxvdi ra momwere
он: va shen radagemarta gadamrev.
она: martla ver gavige. axla vigac germaneli shemovarda ra simgeras usmen ori dgea sheni otaxidan mesmiso. gamagijeben eseni ra. ra enaao
он: ketusia mere sheukurtxe da gagebine ra enaca chemtan ragac virusma auria da chedavs da agvianebs mimoceras ese rom ar damdzraxoket.
она: mere ra ici ro ar vukurtxeb. da amat ro goniat kai rames veubnebi. aseti paraziti var
он: da xom vicodida magitomac gitxari.shen kargi paraziti da lamazi xarketusia ese rom ..........
она: shen ra ici me ra parazitic var,martla telepati xo ar xar. mexveweba gadmomiwere eg simgerebio,dz lamaziao da tan gadmitargneo,chaviwero,moclilia vigaca. pancho evasa dz
он: ket mever gamomigzavni rorame.
она: ras. simgerebs?
он: xo simgerebs ket aba sxvas magalitad ras isho shtonibuc mojish pridalajic a.
она: aqedan gachedavs da ici ra qeni?mail.ru-ze gaxseni maili da ikedan sshegidzlia gadmowero nebismieri simgera. xo meti arafris
он: rogor ra gavxsna da rasaitia mitxari ar damzarde da rogor gavxsna ket apa gelodebi.
она: mail.ru rusuli saitia egeti modzebne mand da daregitrirdi mititebulia mand yvelaferi da iolad gaaketeb rusuli ki ici da yvelaferi
он: xo makki var daregistrirebuli lamazo ese rom madlob gavaketeb.
она: nini-nini chemi bidzashvilia,da ro rame is ar utxra sheyvarebuli ro myavs ok?ar icis araferi magan da arc minda ro gaigos,exa momwera vin ario. ok?
он: me vanaxe chemtan iko shemosuli da me ver shevdiodi magasan da eserom davimate da tanxmoba mirtxra ravici shentan ar gamimartlada sheni bidzashvilic mshvenierigogoa ese rom tkveni jishin cudi arikneba da agarcaval shor,.seriozuli xumroba magram gasatvaliscinebeli.rasitkvi cudi sasidzo viknebi.
она: me vanaxe chemtan iko shemosuli da me ver shevdiodi magasan da eserom davimate da tanxmoba mirtxra ravici shentan ar gamimartlada sheni bidzashvilic mshvenierigogoa ese rom tkveni jishin cudi arikneba da agarcaval shor,.seriozuli xumroba magram gasatvaliscinebeli.rasitkvi cudi sasidzo viknebi. shen mekaifebi?
он: xo jereserti rapontia shen shekvarebulze mastan laparaki mere meore magi arunda getkva kimeckina cotati.
она: mec meckina
он: da shen raunda gckenoda gadamrev shen ket.
она: magari xumroba ici. rato da intrigania
он: rato ara.ragchirs gogo shen kargi gogoxar metki da sheni bidzashvilic metki da raiko eseti glaxa bichivar rom shen kai magramsasidzotac ar vivargeb niujeli a.
она: yvelaferi ainteresebs da waramara matvalierebs,vis edzebs ar vici. shen eucxove da mito daggosta. nervebs mishlis
он: raiko xomarmogconvar ket da shen natesavs rom davadgi tvali xomar geckina e mitxari gaficeb kvelafers .gulitogond.
она: au ra azrebi mogdis,mshurs. gitxari ukve ratomac
он: rasi gshurs sheni natesavis a.
она: ara sheni,me rato ar momdis egeti azrebi tavshi guli mwydebatqo
он: anu mas modis egeti azrebi da magaze gckdeba guli tu meromgitxariimaze.
она: shen ro mogdis brdznuli azrebi
он: da arc nino ganicdis naklebobas. xox shen ukve sheurackofaze gadmodixar lamazo da ras merchi shenxom micnob me a.
она: arc mifiqria sheni sheuracxyofa. arafers ar gerchi ubralod sul chems cxovrebashi yofs cxvirs da nervebi meshleba
он: karoche pasuxis mgebeli gixdebi movarjuleb tanmitxra aramkavs shekvarebulio mgoni gamimartla a rasitkvi shen.ketusia magrad gafaseb da kargi adamiani xar ese rom chven urtiertobas didi momavali akavs da ega.magramghamixardeboda shekvarebulin argkoloda da chemi gamkxdarikavi magramrasizam. eserom kar megobrobas da urtiertobas rajobia .magramexla sheni mamaidashvili ki gavicani kargi adanmiania?ket gavikeci lamazo samsaxurshi nsagamomde vanugeshot ertmaneti martoebi kivartam sazgvargaret da rasizam.
cavedi.ufali gfaravdes.
она: shen xo shegidzlia adamianebis amocnoba da me ragas mekitxebi,warmatebebs gisurveb ar yavs sheyvarebuli martla,aba shen ici
он: ox shen raiknebi kai cavedi gakoce xelze rogorc grafinias ese rom.chemi gamoscoreba arikneba kudamde romantikosi var.cavedi. ket vxumrob gogo ragchirs.magram simartle tkvi xom cotati xom mainc gakra gulshi.gkocni cavedi. me magi dzalit gitxari sheni reakcia mainteresebda.cavedi cavedi.sagamomde.
она: ara ise axla ro warmovidgine kai wyvili iqnebit
он: aaaaaaaaaaaaaaa nu igeslebi.mearavis ckvilobas ar vapireb. jer.
она: ar vigeslbi tan kai sachmelebs aketebs shensavit da gaugebt ertmanets,xachapursac kas acxobs da chamac uyvars sxvata shoris. http://www.youtube.com/watch?=zI_QVJWcb7A&feature=related es misamarti naxe internetshi mail.ru-ze ccvalebas,bevri ragaceebia qartuli leqsebi,simgerebi da ra vici atasi ramea. poezia tu giyvars ratqmaunda, .shegidzlia datkbe,niko gomelauris leksebia da aramarto,ravi mgoni mogewoneba
он: ketusia akaxar.
она: kiiiiiiiiiiiiii. naxe is misamarti?
он: ki magram exla nervebi aramakvs da ver vichalicheb magas. mereistvis ikos.
она: rato ar gaq nervebi,gagabrazes rusebma? vaaaaaaaaaaaaaaaa mirianas sicocxleeeeeeeeeeee. auuu magari kaifis xasiatze var xo metyoba
он: mere me mgoni is pirovneba aravar rom chemtan ikaifoketus ese xaomari.
она: mere shen ar gekaifebi,sakutar tavs vekaifebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
он: xo ucnauria martla.
она: ra iyp esec ar sheidzlebaaaaaaaaaaaaaaaa????????????????????????????????????????????
он: exla gavdivar da damitove iseti ram romec gamecinos.
она: xo mere ra mec ucnauri var.
он: mapatie unda gagawbilo magram ar mecineba,am jiqit shen gagimarjossss ha gaicine amazee
она: rogor xar
он: pataradakoxta kali rogoraris aramishavs ket shenrogoraxar .samcuxarod agavduivar exla xomxar kargad tavs mixede.gkocni cavedi mapatie.ufali gfaravdes.xo ket ak10 sadia sagamoa eserom dzilinebisa .cavedi. kjeto momcere kide mailruze rom sheva l ik romeli saiti chavcero anu mailrus dziebashi chavceroxom.midi ra uceb movikekav mag musikebs nostalgia shemomacve.gelodebi. rashvebiketi momcer.
она: mail.ru shi ro shexval mere shedi moi mir ro aweria da ik shexval musikashi mixvdebi shen tviton
он: keti momcere raiko sad caxvedi.
она: mogwereeeeeeeeeeeeeee. mero misamarti mogwere iq ar shedi?
он: madloba lamazo cavedi ufali gfaravdes.ar ik ar shvsulavar cavedi gakoce.tavs gaufrtxildi.
она: madloba,da frtxilad var meramdened shemaxsene ra iyo cudi sizmari xo ar ginaxavs. ra iyo menduri shen?
он: va rogor gekadreba shen chemi arshemdgari shekvarebuli xar romelzec viocnebeb sul magram chemi arasdros ikneba imitom rom kurebamde shekvarebulixa.rogoraxar feria kalo rahvebi.
она: au she ra romantikosi xxaaaaaaaaaaaaaaar. sicxe maq
он: xo chn raiko ar xar romantikosi tu gagermaneldi.ukve migadebdi shubze tuchebs xomici eser ushuinjaven bavshvebs tav s mixede.dalie mere camlebi ramdeni gak.
она: 40. davlie da armshvelis,yelic mtkiva sashinlad. axla gavdivar,aba heee
он: privet.rogoraxar lamazi kali xomxar kargad .ar mcer xom.kaia aba cavedi tavs mixede.gavdivar.ufali gfaravdes.
она: rodis ar gwer
он: ox shen raxar,gkocni .bevrs patara ketusia.
она: ar var me patara. gavizarde ukve sxvata shoris. chemi daqali ro iyo chamosuli gitxariiiiiiiiiiii????????erti kvira iyo da gushin wavida,heidelbergshi cxovrobs,shorsaa dz aqedan. simartle gitxra ro wavida amovisuntqeee. shexede ra paraziti da unamuso bavshvi var. arada kinagam gaskda tirilit ro midioda

НаталкаДата: Воскресенье, 05 Августа 2012, 17:24 | Сообщение # 2941
Знаток
ninn, спасибо большое за перевод!!!!!!!!!!!

ninnДата: Воскресенье, 05 Августа 2012, 17:37 | Сообщение # 2942
Мыслитель
Quote (Наталка)
ninn, спасибо большое за перевод!!!!!!!!!!!

ia skoro dengi budu brat za perevod ne v rubliah a v evro biggrin nu eto shutka konechno

ninnДата: Воскресенье, 05 Августа 2012, 17:41 | Сообщение # 2943
Мыслитель
Quote (Наталка)
он: privetketuswia rtavaxar. akaxar?

privetik keti kak ti? ty zdes?

Quote (Наталка)
она: ravici ara mishavs. davbodialo am shua germaniashi da var. martla dz lamazia aquroba mara sivive texavs.nu eseigi magar pontshi var ra chemi daqalis paklostan, chemi fasi ar yavs aravin ra,dz sheyvarebulia da me shemomchivis mishvele tore tavs moviklavo. ra davashave. ise sheichra gushin salis magivrad me amixsna siyvaruli ...egeti viyavi. aq xar?

privet da tak sebe puteshestvuiu po etoi germaniy zdes tak krasivo prosta holodno eto ploxo. prikin paklonik moei podrugi priznalsia mne v lyubvi ia bila v shoke. ty zdes?

Quote (Наталка)
он: isev pataraxar ra frtxialat ikavimaseti romantikosebi da dzan nazebi xshirad icvlian azrs. akavar cotaxnitmereundagavikce samsaxurshi.

ti eshe malenkaia bud ostarojna takie tipo romantichnie pacani chasto menaut mnenia. da ia zdes no skoro doljen ubejat na rabotu

Quote (Наталка)
она: ver mivxvdi ra momwere

ne ponela shto govorish
Quote (Наталка)
он: va shen radagemarta gadamrev.

ne svodi menia s uma

ninnДата: Воскресенье, 05 Августа 2012, 17:49 | Сообщение # 2944
Мыслитель
Quote (Наталка)
она: martla ver gavige. axla vigac germaneli shemovarda ra simgeras usmen ori dgea sheni otaxidan mesmiso. gamagijeben eseni ra. ra enaao

na samom dele ne ponela. shas sosed nemec zashel govorit ti uje 2 dna pesni sluchaesh che za pesni na kakom iazike?

Quote (Наталка)
он: ketusia mere sheukurtxe da gagebine ra enaca chemtan ragac virusma auria da chedavs da agvianebs mimocerkuas ese rom ar damdzraxoket.

a ti skaji emu paru laskovih na etom je iazike poimut shto za iazik u menia v kompe virus poetamu medlenno rabotaet izveni

Quote (Наталка)
она: mere ra ici ro ar vukurtxeb. da amat ro goniat kai rames veubnebi. aseti paraziti var

a otkuda ti znaesh ne govoru laskovih a oni nichego ne ponimaut vot takaia ia ploxaia

Quote (Наталка)
он: da xom vicodida magitomac gitxari.shen kargi paraziti da lamazi xarketusia ese rom ..........

da ia znau kakaia ti ploxaia poetamu skazal. no ti horoshaya ploxaia i ochen krasivaya tak shto...

Quote (Наталка)
она: shen ra ici me ra parazitic var,martla telepati xo ar xar. mexveweba gadmomiwere eg simgerebio,dz lamaziao da tan gadmitargneo,chaviwero,moclilia vigaca. pancho evasa dz

otkuda ti znal shto ia ploxaia ti shto ekstrasens) on mne umalaet shtob ia emu zapisala eti pesni govorit shto ochen krasivie pesni i iazik emu ponravilsia pancho (pancho eto gruzinski pevec da i pesni ego ne ochen esli chestno tolko odna horoshaya)))))

Quote (Наталка)
н: ket mever gamomigzavni rorame.

ket mne ne atpravish pesni?

Quote (Наталка)
она: ras. simgerebs?

kakie pesni?

Quote (Наталка)
н: xo simgerebs ket aba sxvas magalitad ras isho shtonibuc mojish pridalajic a.

da pesni ket shto je eshe shto mojesh eshe predlojit))
Quote (Наталка)
она: aqedan gachedavs da ici ra qeni?mail.ru-ze gaxseni maili da ikedan sshegidzlia gadmowero nebismieri simgera. xo meti arafris

otsuda ne vazmojno atpravit otkroi mail na mail.ru i ottuda mojesh skachat lubuiu pesniu da bolshe nichego ne pridlagau krome pesni

Quote (Наталка)
он: rogor ra gavxsna da rasaitia mitxari ar damzarde da rogor gavxsna ket apa gelodebi.

kak otkrit ekt shto za sait skaji

ninnДата: Воскресенье, 05 Августа 2012, 18:19 | Сообщение # 2945
Мыслитель
Quote (Наталка)
она: mail.ru rusuli saitia egeti modzebne mand da daregitrirdi mititebulia mand yvelaferi da iolad gaaketeb rusuli ki ici da yvelaferi

mail ru russki sait zaregistriruisia i vso legko smojesh sdelat russki znaesh tak shto legche budet

Quote (Наталка)
н: xo makki var daregistrirebuli lamazo ese rom madlob gavaketeb.

da ia tam zaregistrirovan spasibo krasavica

Quote (Наталка)
она: nini-nini chemi bidzashvilia,da ro rame is ar utxra sheyvarebuli ro myavs ok?ar icis araferi magan da arc minda ro gaigos,exa momwera vin ario. ok?

nini-nini moia rodstvenica esli ona tebe napishet nichego o moei jizni ne skaji ona shas sprasila kto ti nichego ne pishi ee
Quote (Наталка)
н: me vanaxe chemtan iko shemosuli da me ver shevdiodi magasan da eserom davimate da tanxmoba mirtxra ravici shentan ar gamimartlada sheni bidzashvilic mshvenierigogoa ese rom tkveni jishin cudi arikneba da agarcaval shor,.seriozuli xumroba magram gasatvaliscinebeli.rasitkvi cudi sasidzo viknebi.
da ona ko mne zashla a ia ne mog zahodit k nei uneo zakritaya stranica poetamu dobavil ee a ona prinela menia v druziah. nu shto mne delat s toboi ne povezlo a tvoia rodstvenica toje krasivaia tak shto kak dumaesh podoidu dlia tvoei rodstvenici?

Quote (Наталка)
он: xo jereserti rapontia shen shekvarebulze mastan laparaki mere meore magi arunda getkva kimeckina cotati.

che ti dumaesh ia pro tvoiu jizn budu s nei govorit obidela menia

Quote (Наталка)
она: mec meckina

ia toje obidelas na teba

Quote (Наталка)
он: da shen raunda gckenoda gadamrev shen ket.

a ti na shto obidelas

Quote (Наталка)
она: magari xumroba ici. rato da intrigania

klasnno shutish

Quote (Наталка)
он: rato ara.ragchirs gogo shen kargi gogoxar metki da sheni bidzashvilic metki da raiko eseti glaxa bichivar rom sen kai magramsasidzotac ar vivargeb niujeli a.

a pochemu ne lza shutit ti horoshaya devushka a tvoia rodstvenica toje horoshei budet a shto ia takoi ploxoi paren shto dlia tvoei rodstvenici ne podoidu?

Quote (Наталка)
она: yvelaferi ainteresebs da waramara matvalierebs,vis edzebs ar vici. shen eucxove da mito daggosta. nervebs mishlis

moia rodstvenica postayanno zahodit ko mne ee vse interesno postayanno zahodit k moim druziam ne ponimau kogo ona ishet teba ne uznala poetamu zashla k tebe. ona menia besit

ninnДата: Воскресенье, 05 Августа 2012, 18:33 | Сообщение # 2946
Мыслитель
Quote (Наталка)
он: raiko xomarmogconvar ket da shen natesavs rom davadgi tvali xomar geckina e mitxari gaficeb kvelafers .gulitogond.

a shto mojet ia teba nravlus i ti revnuesh shto ia skazal shto ona krasivaia skaji mne pojaluista ot serdce

она: au ra azrebi mogdis,mshurs. gitxari ukve ratomac

au kakie u tebia misli kakoi zaviduiu ia tea skazala pochemu ona menia razdrajaet

он: rasi gshurs sheni natesavis a.
oi ti zaviduesh rodstvnice shto li

она: ara sheni,me rato ar momdis egeti azrebi tavshi guli mwydebatqo

net ia ee ne zaviduiu

он: anu mas modis egeti azrebi da magaze gckdeba guli tu meromgitxariimaze.

a na kogo obijaeshsia na nee ili na menia

она: shen ro mogdis brdznuli azrebi
na tebta na to shto u teba takie velikie idei
он: da arc nino ganicdis naklebobas. xox shen ukve sheurackofaze gadmodixar lamazo da ras merchi shenxom micnob me a.

a u nino toje pakloniki. ne oskarblai menia krasavica ostanovis ti je menia znaesh

она: arc mifiqria sheni sheuracxyofa. arafers ar gerchi ubralod sul chems cxovrebashi yofs cxvirs da nervebi meshleba

ia i ne dumala teba oskarblat. prosta menia besit shto ona postayanno suiut nos v moih delah eto mena besit

он: karoche pasuxis mgebeli gixdebi movarjuleb tanmitxra aramkavs shekvarebulio mgoni gamimartla a rasitkvi shen.ketusia magrad gafaseb da kargi adamiani xar ese rom chven urtiertobas didi momavali akavs da ega.magramghamixardeboda shekvarebulin argkoloda da chemi gamkxdarikavi magramrasizam. eserom kar megobrobas da urtiertobas rajobia .magramexla sheni mamaidashvili ki gavicani kargi adanmiania?ket gavikeci lamazo samsaxurshi nsagamomde anugeshot ertmaneti martoebi kivartam sazgvargaret da rasizam.
cavedi.ufali gfaravdes.

ne perejivai ia pomenau ee tem bole ona skazala shto uneo net parnia kajetsya povezlo a ty shto skajesh. ketus ty horoshi chelovek ia bi bil rad eslib u teba ne bilo parnia i ty stala bi moei no shto mne delat u teba est paren tak shto mi mojem stat horohimi druziami a shas ia poznakomilsia s tvoei rodstvenicei ona horoshi chelovek? ladno ket ia ubejal na rabotu krasavica vecherom poboltaem mi odinoki na chujibne (nu na chujoi strane)

она: shen xo shegidzlia adamianebis amocnoba da me ragas mekitxebi,warmatebebs gisurveb ar yavs sheyvarebuli martla,aba shen ici

ti je mojesh uznat kto kakoi chelovek che ti mne sprashivaesh, ladno udachi uneo net parnia dalshe ti znaesh

он: ox shen raiknebi kai cavedi gakoce xelze rogorc grafinias ese rom.chemi gamoscoreba arikneba kudamde romantikosi var.cavedi. ket vxumrob gogo ragchirs.magram simartle tkvi xom cotati xom mainc gakra gulshi.gkocni cavedi. me magi dzalit gitxari sheni reakcia mainteresebda.cavedi cavedi.sagamomde.

uh kakaia ti ladno ia ushel celuiu teba na ruke. menia ne vazmojno ispravit ia romantik ladno ia vishel ket ia je shuchu shto s toboi nu skaji pravdu ia je hotia bi chuchut revnuesh ? celuiu vihaju ia eto specialno tebe govoril pro tvoiu rodstvenicu shtob posmotret na tvoiu reakciu ladno uhaju

она: ara ise axla ro warmovidgine kai wyvili iqnebit

net ia shas podumala vi budete horoshei paroi

он: aaaaaaaaaaaaaaa nu igeslebi.mearavis ckvilobas ar vapireb. jer.
e hvatit tak govorit

она: ar vigeslbi tan kai sachmelebs aketebs shensavit da gaugebt ertmanets,xachapursac kas acxobs da chamac uyvars sxvata shoris. http://www.youtube.com/watch?=zI_QVJWcb7A&feature=related es misamarti naxe internetshi mail.ru-ze ccvalebas,bevri ragaceebia qartuli leqsebi,simgerebi da ra vici atasi ramea. poezia tu giyvars ratqmaunda, .shegidzlia datkbe,niko gomelauris leksebia da aramarto,ravi mgoni mogewoneba

da ia nichego ploxogo ne govoru ona horosho gotovit tebe ona ponravitsya horoshi hachapuri delaet i kushat lubit. smotri luchshe s youtube tak legche chem na mail ru tam gruzinskie stihi, pesni mojesh poslushat stihi niko gomelauri (pisatel gruzinski) dumau tebe ponravitsya

ninnДата: Воскресенье, 05 Августа 2012, 18:45 | Сообщение # 2947
Мыслитель
он: ketusia akaxar.

keti ti zdes
она: kiiiiiiiiiiiiii. naxe is misamarti?

da posmotrel tot adres?

он: ki magram exla nervebi aramakvs da ver vichalicheb magas. mereistvis ikos.

da no shas ia na nervah potom posmotri

она: rato ar gaq nervebi,gagabrazes rusebma? vaaaaaaaaaaaaaaaa mirianas sicocxleeeeeeeeeeee. auuu magari kaifis xasiatze var xo metyoba

shto s toboi ? pochemu nanervah? obideli teba russkie? oo lshas u mena otlichnoe nastroenia hochu prikalivatsya

он: mere me mgoni is pirovneba aravar rom chemtan ikaifoketus ese xaomari.

a ia ne tot chelovek na kotorom mojno prikalivatsya

она: mere shen ar gekaifebi,sakutar tavs vekaifebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nu ia ne pro teba govorila

он: xo ucnauria martla.

stranno

она: rogor xar

kak ty

он: pataradakoxta kali rogoraris aramishavs ket shenrogoraxar .samcuxarod agavduivar exla xomxar kargad tavs mixede.gkocni cavedi mapatie.ufali gfaravdes.xo ket ak10 sadia samoa eserom dzilinebisa .cavedi. kjeto momcere kide mailruze rom sheva l ik romeli saiti chavcero anu mailrus dziebashi chavceroxom.midi ra uceb movikekav mag musikebs nostalgia shemomacve.gelodebi. rashvebiketi momcer.

malenkaia i stroinaia devushka kak ti? ia normalno. horosho seba chustvuesh? beregi seba celuiu prosti . hranit teba bog da zdes 10 chisov vechera tak shto sladkix snov keti napishi kak na mail iskat pesni obisni eh nostalgia nostalgia

она: mail.ru shi ro shexval mere shedi moi mir ro aweria da ik shexval musikashi mixvdebi shen tvit
na mail ru moi mir i tam pesni sam poimosh

она: madloba,da frtxilad var meramdened shemaxsene ra iyo cudi sizmari xo ar ginaxavs. ra iyo menduri shen?

spasibo kak ti? ploxoi son videl? ti obijen na menja?

он: va rogor gekadreba shen chemi arshemdgari shekvarebuli xar romelzec viocnebeb sul magram chemi arasdros ikneba imitom rom kurebamde shekvarebulixa.rogoraxar feria kalo rahvebi.

net shto ia hotel bi shtob ti bila moei devushkoi no ia vsegda budu mechtat o tebe no ti nikogda ne budesh moei potomushto ti lubish drugovo. kak ti moia feia shto delaesh

она: au she ra romantikosi xxaaaaaaaaaaaaaaar. sicxe maq

oh ti romantik u menia temperatura

он: xo chn raiko ar xar romantikosi tu gagermaneldi.ukve migadebdi shubze tuchebs xomici eser ushuinjaven bavshvebs tav s mixede.dalie mere camlebi ramdeni gak.

a ty shto ne romantichnaia ili ti uje nemkoi stala o ia bi uhajival za taboi beregi seba vipi tabletki

она: 40. davlie da armshvelis,yelic mtkiva sashinlad. axla gavdivar,aba heee

40 ia vipila shas luchshe i gorla bolit ladno vihaju

НаталкаДата: Воскресенье, 05 Августа 2012, 21:48 | Сообщение # 2948
Знаток
он: privet.rogoraxar lamazi kali xomxar kargad .ar mcer xom.kaia aba cavedi tavs mixede.gavdivar.ufali gfaravdes.
она: rodis ar gwer
он: ox shen raxar,gkocni .bevrs patara ketusia.
она: ar var me patara. gavizarde ukve sxvata shoris. chemi daqali ro iyo chamosuli gitxariiiiiiiiiiii????????erti kvira iyo da gushin wavida,heidelbergshi cxovrobs,shorsaa dz aqedan. simartle gitxra ro wavida amovisuntqeee. shexede ra paraziti da unamuso bavshvi var. arada kinagam gaskda tirilit ro midioda

НаталкаДата: Воскресенье, 05 Августа 2012, 21:48 | Сообщение # 2949
Знаток
ninn, Да, действиетльно надо будет скоро платить:)

AnnДата: Понедельник, 06 Августа 2012, 17:21 | Сообщение # 2950
Профи
Zdravstvuite, podskazite pojaluista kak perevoditsya sleduyuwee:
"cemi" может это chemi?

Сообщение отредактировал Ann - Понедельник, 06 Августа 2012, 20:39

ChukaДата: Понедельник, 06 Августа 2012, 20:00 | Сообщение # 2951
Мудрец
Награды: 37
Клево! Одна читает чужую переписку. Другая - переводит! Еще и на всеобщее обозрение вывесили...
138-я статья по вам плачет УК РФ. ))))

Сообщение отредактировал Chuka - Понедельник, 06 Августа 2012, 20:04

GugunchitaДата: Понедельник, 06 Августа 2012, 23:08 | Сообщение # 2952
Знаток
ninn, ceni vam net!! biggrin biggrin madloba

НаталкаДата: Вторник, 07 Августа 2012, 21:34 | Сообщение # 2953
Знаток
хо магас арак далагебулад хомици а.ара убралод сацкениа торе масетеби беври вици ме.кетусия.мапатие ме цаведи да шемпирди ром ам дгебши санам цахвал давилапаракет ок.каи аба шеници уфали гфаравдес гакоце.ме цаведи .

НаталкаДата: Вторник, 07 Августа 2012, 21:35 | Сообщение # 2954
Знаток
дила мшвидобис.рогорахар рашвеби.ме ак ром чамоведи цоли укве мкавда ану калма сакартвелоши чамомакитха да цамомиквана.есе ром хели укве моцерили маквс.шен рогорахар рашвеби хом хар каргад .сакартвелоши родис мидихар.

НаталкаДата: Вторник, 07 Августа 2012, 21:35 | Сообщение # 2955
Знаток
me kargad var gmadlob..saqartveloshi male mivdivar ase or kvirashi

НаталкаДата: Вторник, 07 Августа 2012, 21:37 | Сообщение # 2956
Знаток
ме квеланаирад гамихардеба.кетусиа расац геткви гефицеби квелаферс марталиия.гахсовс ром гагицани.машин исе момецоне швилс гефицеби рамдени кали мколиа да минахиа вер давитвли да арц махсовс маграм беври ар момцонебиа сацолед даже висганац швили мкавс имасанац секси мконда тавидан.моклед раминда гитхра шен исе момецоне мзат викави хели егреве метхова.ес ковели щемтхвевиствис геубнеби.ар гецкинес карги гогохар да ну ичкареб каргад дафикрди.бедис шекмна адвили арарис.есе ром джер кариера аицкве вотати да мере схва стереотипебит гансазгврав.

JuliyasmileДата: Пятница, 10 Августа 2012, 15:14 | Сообщение # 2957
Новичок
MEC KARGAD VAR SHENS GVERDIT

помогиите!!!!! Пожалуйтста! Любимый человек написал )
так хочется ему тоже что-то приятное сказать.. и знать что он чувствует))

Сообщение отредактировал Juliyasmile - Пятница, 10 Августа 2012, 15:15

AufrichtigДата: Пятница, 10 Августа 2012, 16:03 | Сообщение # 2958
Знаток
Здраствуйте! Помогите пожалуйста перевести "vinxar? vis edzeb da rato? shens suratebshi davikarge!"

JuliyasmileДата: Пятница, 10 Августа 2012, 16:18 | Сообщение # 2959
Новичок
ROCA SHENS SILAMAZES VUYUREB GULS UXARIA. SHEN CHEMI SICOCXLE XAR

ПЕРЕВЕДИТЕ ПОЖАЛУЙСТА!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЛЮБЛЮ.......

JuliyasmileДата: Пятница, 10 Августа 2012, 16:23 | Сообщение # 2960
Новичок
ninn, МОЖЕТ БЫТЬ ВЫ СМОЖЕТЕ )) angel